Onze batterijen zijn ondertussen weer opgeladen om er helemaal tegen aan te gaan met het komende seizoen. Na een olympische medaille van Nina Derwael kent ondertussen iedereen de turnsport. Team Belgym deed het geweldig met een historische teamfinale als resultaat. Ook alle andere meisjes die net geen plekje hadden in dit team zijn stuk voor stuk fantastische gymnasten die hopelijk met veel zin uitkijken naar Parijs 2024.

Jammer dat acrobatische gymnastiek, tumbling of dubbele minitrampoline niet op de lijst van olympische sporten staat, want ook in deze disciplines heeft Belgiƫ verschillende toptalenten.

Ondanks dat de website meer tijd en kennis vraagt dan gedacht, vinden toch heel veel klanten de weg naar onze winkel te Mechelen. Wens je ook een afspraak? Neem dan best telefonisch contact op want op deze manier bereik je ons het snelste. Wij hebben shortjes in velours en lycra, verschillende turnpakjes met korte en lange mouwen in voorraad. Ook brugleertjes, rekleertjes, ringleertjes en polsbandjes in verschillende kleuren en rekstrips hebben we in voorraad.
De gele en blauwe strips werden nabesteld en zullen in de loop van september weer beschikbaar zijn.

Ben je echter op zoek naar een nieuw clubpakje? Ook dan heb je heel veel mogelijkheden bij ons! Je kan starten met de kitbuilder van Quatro, een zelfgetekende schets (maak er een wedstrijd van!) of een foto die je ergens vond. Het designteam gaat er dan mee aan de slag en maakt een voorstel dat je kan aanpassen tot alle details perfect zijn. Je kan dit pakje dan meerdere jaren zonder enig probleem bijbestellen. Wat een luxe die je elders niet vindt!

Maak jullie er ook een fijn gymjaar van?

Sportieve groeten

Walt en Katleen

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *